Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wol

Alle soorten wol zijn in diverse kleuren en prints beschikbaar. Mocht de soort die u zoekt er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site of kom langs in de winkel, dan kunnen we kijken of we het kunnen bestellen!

In de winkel hebben wij verschillende breiboeken waarin u patronen in kunt vinden voor kinderen en volwassenen. Ook voor de grote rage op dit moment: het haken van allerlei minifiguurtjes van cup-cakes tot dieren op de boerderij en De Dikke Dames en granny squares hebben we de nieuwste boeken.

Voor het haken van al die figuurtjes hebben wij natuurlijk ook de benodigde materialen zoals de glanskatoen in heel veel kleuren van Scheepjeswol, Katia en Phildar die heel goed door elkaar heen gebruikt kunnen worden omdat ze allemaal dezelfde dikte en samenstelling hebben en daarbij het vulmateriaal en oogjes in soorten en maten.

Van die merken hebben we ook de nieuwste soorten wol en katoen om bijvoorbeeld truien en vesten te breien of te haken voor kinderen en volwassenen.

Ook voor de zomer worden weer veel omslagdoeken en zomersjaaltjes gebreid en gehaakt.

Er is ook een ruime sortering sokkenwol: dik en dun, effen of met een print, met veel of weinig wol en sinds kort ook met katoen.

Voor het maken van kussens of poefs hebben we de hele dikke wol voor bijv. naalden 12 in allerlei kleuren.

Van de minder bekende merken hebben we nog Lammy en On Line; van Lammy vooral de babywol en salsa en van On Line de bekende Flair met en zonder glitter voor de sjaaltjes.